dilluns, 26 de maig del 2014

Primera Comunió


LA PRIMERA COMUNIÓ
La primera comunió és un dels set sacraments de l'Església. Per poder realitzar-a cal estar batejat i fer posteriorment un període de preparació que s'anomena catequesis(2 anys).
En la comunió es pren el pa i el vi, que en la religió cristiana, el pa representa el cos de Crist el vi representa la seva sang. Quan un nen rep a Crist per primera vegada, comença una nova etapa més espiritual en la seva vida, una etapa en la qual seguirà formant el seu camí religiós, per tant haurà de practicar la comunió, anar a eucaristies, combregar,etc... tants cops com sigui possible.  

La comunió sempre es fa en la eucaristia i esta oficiada per un capellà. Normalment es fa amb un grup de nois i noies que també reben a Jesucrist per primer cop. Es un dia molt important pels nens perquè tota la família es reuneix i son ells els protagonistes d'aquell dia i per tant sempre el recordaran.

Judit Serón

Imatge d' internet:
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh0Wba1-CBRV9BHzUqYz0gswJdkD2zdsA8uft3YQwfYRyrMdQp16I1SDSEsXsMLZigReYfGP_1c6bu5IrM7dGELjOYQc0tl0dt4rWTozEql1_tnfOANa6Y8HxmqgSv4em_zOOThFpIvCkco/s1600/ComunionMiengo2007.JPG

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada