dimarts, 27 de maig del 2014

La presència de la religió a la nostra escola


CAPELLA DE LA NOSTRA ESCOLA

Aquesta és la capella que tenim a la nostra escola. És un lloc sagrat i aquí celebrem les eucaristies quan hi ha alguna, ens assentem en aquests tamburets negres i el capellà comença la missa. Aquesta capella fa poc que la tenim ja que abans no estava situada a aquest lloc. 


CREU DEL PATI DE LA PALMERA

En aquesta imatge es pot veure la creu que tenim situada al pati de la palmera.Aquesta creu representa que la nostra escola és una escola cristiana.


PARE COLL, EL NOSTRE FUNDADOR

Aquí podem veure unes fotografies del fundador de la nostra escola, que actualment fa 150 anys que la va fundar. Tant a l'interior de l'escola com a l'exterior podem trobar moltes coses en representació d'ell. Gràcies a ell podem estar ara en aquesta escola, per això li donem tanta importància. A la fotografia de sota a l'esquerra podem veure la silueta del Pare Coll i dins d'aquesta hi han totes les fotos de tots els nens i nenes que estem en aquesta escola. 


MARE DE DÉU DE LA MERCÈ

En aquestes imatges també podem veure la figura de la Mare de Déu de la Mercè. També és una figura religiosa per la nostra escola i al igual que en Pare Coll hi ha moltes representacions seves per tota l'escola. És la Mare de Déu originària de Barcelona. 


LA NOSTRA ESCOLA A L'ANTIGUITAT

En aquestes dos imatges es pot veure la nostra escola entre els anys 1944 i 1950.
A la imatge de l'esquerra podem veure una fotografia del parvulari a l'any 1950 i a la foto de la dreta com eren les aules abans. La nostra escola abans era una escola només de noies i amb el pas del temps s'ha anat convertint en una escola mixta.


Grup compost per:
Blanca López
Andrea Mas
Albert Palanques
Clàudia Arias
Isabel Calavia



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada